Groepspraktijk Huisartsen Holten is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
0548363553
Telefoonnummer: 0548363553
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Donorweek


Deze week is het de landelijke Donorweek. In deze week aandacht het gevraagd voor weefsel- en orgaandonatie. Niet alleen voor het tekort aan donoren, maar vooral ook het registreren van ieders keuze in het Donorregister.
Lees verder »

Nieuw: MijnGezondheid.net


Als patiënt van onze praktijk kunt u vanaf nu gebruik maken van Mijn Gezondheid.net. Een extra service van ons aan u. Via Mijn Gezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw huisarts, praktijkverpleegkundige of assistente.
Lees verder »

Behandeling bij positieduizeligheid


Bij positieduizeligheid (BPPD) wordt u duizelig als uw hoofd snel van houding verandert (zoals bij omdraaien in bed, vooroverbuigen en omhoogkijken). De huisarts kan met u de Epley-beweging doen. Dan gaan de klachten vaak sneller over.
Lees verder »

Stoptober gestart


Op 1 oktober is de Stoptober-campagne begonnen. Rokers en niet-rokers helpen elkaar om 28 dagen te stoppen met roken.
Lees verder »

Stoptober 2017 van start


Ook dit jaar is er weer een Stoptober-campagne. Rokers en niet rokers helpen elkaar om 28 dagen te stoppen met roken. Aanmelden kan vanaf 8 september.
Lees verder »

Meer bewegen maakt gezonder


Meer bewegen maakt gezonder. De kans op een depressie, diabetes, een hartinfarct en een beroerte wordt kleiner. Ook een paar keer per week oefeningen doen die spieren en botten versterken is goed, veel stilzitten juist niet. Dat staat in de nieuwe Beweegrichtlijnen ...
Lees verder »

Alcohol tijdens de introductietijd


Deze week begint in enkele studentensteden de introductietijd. Een mooie en gezellige periode aan het begin van je studietijd. Vaak met alcohol. Kijk voor de effecten van alcohol op je gezondheid en tips op Thuisarts.nl.
Lees verder »

Thuisarts.nl is vernieuwd


Vandaag is een nieuwe versie van Thuisarts.nl gelanceerd. Met de nieuwe omgeving wordt de onafhankelijke en betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid nog beter leesbaar en toegankelijk.
Lees verder »

Antibiotica wel of niet afmaken?


Er is veel media aandacht voor een artikel van Britse artsen, waarin staat dat het afmaken van een antibioticum-kuur niet altijd nodig zou zijn. Het algemene advies om een kuur af te maken geldt echter nog steeds in Nederland. In vergelijking met andere ...
Lees verder »

Thuisarts.nl


Betrouwbare medische informatie is te vinden op de website van het Nederlands Huisartsen Genootschap: ...
Lees verder »

Nieuw: eConsult


Via een beveiligde online verbinding, eConsult, kunt u ons een medische vraag stellen. Uiteraard kan ...
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten