Groepspraktijk Huisartsen Holten is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
0548363553
Telefoonnummer: 0548363553
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Reizigersadvisering

LCR gecertificeerd
Als u een reis gaat maken naar het buitenland is soms verstandig u te laten vaccineren. Onze praktijk is gecertificeerd door het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Het LCR geeft de landelijke richtlijnen uit voor vaccinaties en preventie van malaria bij reizigers. Op www.lcr.nl vindt u algemene informatie die bedoeld is voor reizigers. 

Intakeformulier
Mw. Zweers, huisarts en mw. Schopman, praktijkondersteuner, kunnen een advies op maat voor u maken. Het is raadzaam om 6 tot 8 weken voor vertrek het reizigersformulier in te vullen en een afspraak te maken voor het reizigersspreekuur. U kunt het reizigersformulier ook ophalen in de praktijk.
Het 'Gele Koorts' vaccin kan ook bij ons worden verkregen.  Ook als u een 'Last Minute' reis boekt, kan een reizigersadvies nog zeer nuttig zijn!

Tarieven
Voor landen rondom de Middellandse Zee (Turkije, Tunesië, Marokko, Kroatië en Egypte) betaalt u 29,- euro voor volwassenen en 14,50 euro voor kinderen onder de 18 jaar.
Voor alle overige landen betaalt u 58,- euro voor volwassenen en 29,- euro voor kinderen. U krijgt hiervoor een advies op maat, de kosten voor het vaccineren en een vaccinatieboekje. De kosten voor vaccins en/of medicijnen zijn niet inbegrepen, die betaalt u bij de apotheek. Raadpleeg uw zorgverzekering voor eventuele vergoeding.