Groepspraktijk Huisartsen Holten is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
0548363553
Telefoonnummer: 0548363553
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

MijnGezondheid.net + app

Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw huisarts, de praktijkondersteuner of de assistente. U kunt online een afspraak maken, een vraag stellen (eConsult) of uw medicijnen herhalen.

Het is belangrijk dat uw medische gegevens goed beveiligd zijn. Daarom heeft u DigiD met sms-functie nodig om in te loggen. Heeft u nog geen DigiD of geen DigiD met sms-functie? Beide kunt u op www.DigiD.nl aanvragen.

MGN Button

 

Aan Mijn.Gezondheid.net is ook een handige app gekoppeld: 'Dokter Dichtbij'.
Deze app is speciaal voor de huisartsenpraktijken in onze regio ontwikkeld. Met de app kunt u gemakkelijk contact maken met uw eigen huisarts. Zo is de huisarts altijd dichtbij!

Via de app kunt u:

  • Een afspraak inplannen. U kunt deze afspraak vervolgens  toevoegen aan uw eigen digitale agenda.
  • Een eenvoudige vraag stellen aan uw huisarts, de praktijkverpleegkundige/verpleegkundige GGZ of de assistente (e-consult).
  • Herhaalrecepten aanvragen.
  • Duidelijke en betrouwbare informatie vinden over gezondheid en ziekte zoals www.thuisarts.nl en www.moetiknaardedokter.nl

Sommige onderdelen van de app zijn alleen toegankelijk na inloggen met uw DigiD met SMS-functie. Hierdoor is privacygevoelige informatie goed beschermd. Voor het maken van een afspraak is het niet nodig met uw DigiD in te loggen. 
Meer informatie over DigiD kunt u vinden op www.digid.nl.

U kunt de app 'Dokter Dichtbij' gratis downloaden via Google Play Store (Android telefoons).
Voor Iphone in de App Store. Daar heet de app 'Dr. Dichtbij'


Dokter dichtbij