Groepspraktijk Huisartsen Holten is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
0548363553
Telefoonnummer: 0548363553
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Avond-nacht-weekend

Indien u buiten kantoortijden medische hulp nodig heeft kunt u bellen met de Spoedpost Huisartsenzorg Deventer, telefoon 0570-501777. Als u belt houdt dan uw verzekeringspasje en medicijnen bij de hand, hier kan naar gevraagd worden.

De huisartsenpost is bedoeld voor spoedgevallen en dringende vragen buiten kantoortijden, die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag van de huisarts.

De Spoedpost Huisartsenzorg Deventer bevindt zich in de spoedpost van het Deventer Ziekenhuis.

Het is voor de dienstdoende huisarts op de huisartsenpost mogelijk om te beschikken over de belangrijkste gegevens uit uw dossier. Dit is alleen mogelijk nadat u toestemming heeft gegeven voor uitwisseling van de medische gegevens via het Landelijk Schakel Punt (LSP). Beschikbaarheid van medische gegevens is met name van belang voor de kwaliteit van de geleverde zorg door de dienstdoende huisarts. Als u wel toestemming geeft voor uitwisseling maar bepaalde gegevens wil afschermen voor de dienstdoende huisarts, dan kunt u dat op de praktijk kenbaar maken.

Voor informatie over de uitwisseling van medische gegevens via het Landelijk Schakel Punt verwijzen wij u naar de volgende websites:
- de vereniging van zorgaanbieders voor zorgcommunicatie: www.vzvz.nl/informatiepunt
- Patiëntenfederatie NPCF: www.npcf.nl (voor informatie over patiëntenrechten in de zorg)
- de Overheid: www.rijksoverheid.nl (zoek op 'rechten van patiënten')